Er is geen uitdaging te groot voor Yvette, dankzij haar enorme kennis van homeopathie, haar vermogen dit op een heldere manier toe te kunnen lichten en uiteraard door haar grondige en persoonlijke manier van omgaan met haar patiƫnt krijg je gewoon een heel goed advies en hulp van haar.

Ik heb zelf altijd een hele sterke voorkeur voor het reguliere circuit en daarnaast heb ik het syndroom van Asperger (autisme vorm). Geen van beide punten was voor Yvette ook maar enigszins een issue en zij is met mij aan de slag gegaan. Yvette heeft door haar manier van werken gecombineerd met haar kunde en het feit dat het voor mij gewoon duidelijk resultaten oplevert (ook op het gebied van mijn autisme) kunnen overtuigen van het feit dat homeopathie mijns inziens ieder mens goed kan helpen.

Kortom: mocht u op zoek zijn naar een uitstekend homeopaat, dan beveel ik Yvette van harte aan!