Yvette Ruiter

Arts voor homeopathie

Yvette Ruiter, arts, homeopaat en kindertolk
Heb je vragen of wil je een afspraak met mij maken?
Stuur mij een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Praktijk Huizen

Adres

  • Nieuwe Bussummerweg 36
  • 1272 CJ Huizen

Spreekuur maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, eventueel op maandag- of donderdagavond.
Telefonisch spreekuur dagelijks tussen 9.30 en 10 uur en op maandag donderdag en vrijdag tussen 15 en 15.30 uur. Spreek als ik niet bereikbaar ben een bericht in dan bel ik u terug.

Voor afspraken tel 06-22960489

Google kaartje praktijk adres

Maak een online afspraak!

Het is vanaf nu mogelijk om online een afspraak met mij te plannen.
Klik op de knop hieronder, selecteer je gewenste dag en tijdstip uit de mogelijkheden die ik nog open heb en leg de afspraak vast.
Ik verwacht je op de afgesproken tijdstip in mijn praktijk. Je krijgt een e-mail ter bevestiging, deze kan in je ongewenste mail of spamfolder terechtkomen.

Met ingang van 1 januari 2017 is een nieuwe wet van kracht waardoor de afhandeling van klachten van patiënten over zorgverleners anders is geregeld.

Mocht u ontevreden zijn over de bejegening of de behandeling die u gekregen hebt, dan kunt u een klacht indienen bij het secretariaat van onze beroepsvereniging AVIG te Bunnik via info@avig.nl of 06 14805117 (werkdagen 9-12 uur).
Uw klacht wordt overgedragen aan een klachtenfunctionaris die contact met u opneemt en u informeert over de afhandeling van uw klacht.

Als deze afhandeling met bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet leidt tot een aanvaardbare oplossing, dan kunt u zich vervolgens wenden tot een geschilleninstantie. Deze instantie beoordeelt de situatie juridisch, is bevoegd een oordeel uit te spreken en is tevens bevoegd een eventuele schadeclaim toe te wijzen.

De Stichting Geschilleninstantie Complementaire/Integrale Geneeskunde is bereikbaar op het volgende adres.

  • SGCIG
  • Voorburggracht 403
  • 1724 NZ Oudkarspel
  • Telefoon: 06-27117316
  • info@sgcig.nl

Adres

Nieuwe Bussummerweg 36, Huizen
06-22960489
Info@homeopathieYHRuiter.nl

Aangesloten bij

© 2019, HomeopathieYHRuiter.nl  |  Ontwerp en onderhoud door SocialeMediaCoach.nu