Direct contact? Bel: 06-22960489

HomeBiografische coaching

Biografische coaching

Yvette Ruiters coachingGraag ontmoet ik je in mijn praktijk om samen te kijken waar je nu bent in je leven. Heb je klachten na een burn out of heb je een verlies meegemaakt van een dierbare of van je gezondheid. Wat kan er anders waardoor je leven weer als van zelf gaat.

Afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd waaronder de cursus Verlieskunde bij Herman de Mönnink. De opleiding Biografische diepte coaching heb ik onlangs afgerond.

Jouw biografie

Een biografie geeft veel informatie over iemands leven. Er is een rode draad en deze is uniek voor jou als persoon. Enkele vragen die je mogelijk hebt zijn:

  • Waarom overkomt mij dit altijd?
  • Waarom reageer ik op een bepaalde manier op een gebeurtenis?

Tijdens het gesprek bespreken we de biografie en door het stellen van vragen krijg je inzicht in de thema’s in je leven. Inzicht krijgen in een situatie of probleem is vaak al de eerste stap bij de verandering. Een ander belangrijk aspect zijn je kwaliteiten en talenten. Met opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan ga je ontdekken wat jou weer vreugde en passie in je leven geeft. Een biografisch coaching traject kan worden gecombineerd met homeopathie.

Wat kost biografische coaching?

Een Biografische diepte coaching traject bevat minimaal 3 gesprekken. Het eerste gesprek duurt 2 uur en kost 150,- euro. Vervolg gesprekken duren een uur en kosten 90,- euro. Mocht er na het eerste half uur geen klik zijn dan kan het gesprek kosteloos worden beëindigd.

Afspraak maken Neem contact op