Direct contact? Bel: 06-22960489

HomeOver Yvette Ruiter

Over Yvette Ruiter

Mijn eigen ervaring met homeopathie

In mijn jeugd heb ik veel last gehad van eczeem. Heel wat tubes crème heb ik gesmeerd. Rond mijn pubertijd kreeg ik ook veel last van hoofdpijn. Beide klachten zijn volledig verdwenen na meerdere consulten bij een homeopatisch arts. Dit heeft mijn interesse gewekt in homeopathie en al tijdens mijn studie geneeskunde ben ik de opleiding gaan volgen tot arts voor homeopathie.

Verder kijken

In de homeopathie kijk je naar de mens als geheel en is een klacht een teken van uit balans zijn. Klachten kunnen zowel psychisch als lichamelijk zijn. Voor een homeopathische behandeling maakt dit niet uit, ik kijk naar de mens in zijn geheel en zoek een passend middel dat klachten kan doen verminderen. Je kijkt in de homeopathie net is verder dan alleen de symptomen die iemand beschrijft over de klacht.

Tevens heeft voeding en een goede werking van de darmen mijn interesse.

Mensen in beweging zetten

Ik ben een gepassioneerd homeopaat die mensen graag helpt bij een verandering en verbetering van hun gezondheid en leefstijl. Zodat jij je weer goed voelt en in beweging bent en blijft. Iets dat ik zelf elke dag weer ervaar, heerlijk!

In-en ontspanning

Ik woon samen met mijn partner en ben moeder van drie heerlijke kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag in  de natuur en zoek ik de rust op. Naast mijn eigen praktijk werk ik ook als donorarts bij Sanquin.

Afspraak maken Neem contact op