Direct contact? Bel: 06-22960489

HomeOver Yvette Ruiter

Over Yvette Ruiter

Mijn verandering door homeopathie

Tijdens mijn studie geneeskunde kreeg ik een herseninfarct. Zomaar, uit het niets. Dit had grote impact op me. Niet alleen om dit op 26-jarige leeftijd mee te maken. Vooral op hoe ik me daarna voelde en door een aantal restklachten waar ik last van had. Gelukkig heb ik nagenoeg niets overgehouden aan het herseninfarct.

Verder kijken

Mijn revalidatie zorgde ervoor dat ik verder ben gaan kijken dan de reguliere geneeskunde voor mijn restklachten. En zo heb ik tijdens mijn co-schappen de opleiding arts voor homeopathie gevolgd. In de homeopathie kijk je naar de mens als geheel en is een klacht een teken van uit balans zijn. Klachten kunnen zowel psychisch als lichamelijk zijn. Homeopathie heeft mij heel goed geholpen in mijn herstelproces. Ik kon weer slapen, mijn hoofdpijn werd minder en bleef niet hangen in mijn angsten na wat me was overkomen.

Mensen in beweging zetten

Sindsdien ben ik een gepassioneerd homeopaat die mensen graag helpt bij een verandering en verbetering van hun gezondheid en leefstijl. Zodat jij je weer goed voelt en in beweging bent en blijft. Iets dat ik zelf elke dag weer ervaar, heerlijk!

In-en ontspanning

Ik woon samen met mijn partner en ben moeder van drie heerlijke kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag in  de natuur en zoek ik de rust op. Naast mijn eigen praktijk werk ik ook als donorarts bij Sanquin.

Afspraak maken Neem contact op